ENDELIG!!

 

Endelig har jeg funnet en yogaform, eller en bevegelighetstrening, som jeg virkelig falt pladask for. Jeg fortsatte jakten på en mykere kropp, og sist uke testet jeg og Mari ut Yin Yoga, og det sa bare klikk med første møte. Jeg tror faktisk det var kjærlighet ved første blikk. Kanskje litt på grunn av den fantastiske utstrålingen og personligheten til instruktøren, men også fordi jeg likte denne type oppsett av time. 

Yin yoga er en rolig terapautik yogaform og gir derfor en god avspenning i en krevende kverdag.
— Medisinsk Yoga

Selv om vi også her møtte mange av de samme bevegelsene som i andre Yoga klasser så ble hver stilling holdt over en lengre periode. For meg var det lettere å fokuserer på å være tilstede og puste, og ikke minst, kjenne at det strakk der det skulle strekke. 

Så ja, uten å virke for overentusiastisk så har jeg endelig funnet min gren innen yoga. Yin, you are my friend! Fantastisk. Jeg anbefaler alle å teste det ut, iallefall viss dere er ute etter å tøye kroppen og slappe av. Det var så rolig, behagelig og vondt på en og samme gang. Det var ikke så avansert, selv om at hunden og kobraen også her var med. Jeg ble også kjent med svanen, crazy katt og ikke minst bjørnen som kryper ut av hiet- den slo an hos meg. Som den tenåringen jeg er til tider, så kom det litt fnising når jeg møter de forskjellige beskrivelsene av øvelsene. 

Jeg kjenner at jeg har jobbet med meg selv for å være mer i nuet, og skyve tankene mine til sides. Hva jeg har gjort før økten eller hva jeg skal gjøre etter økten er ikke vesentlig i de 60 min dette pågår. Veldig deilig. Men selfølgelig, jeg faller fremdeles litt bort i mitt eget stress, planlegging osv. Spesielt når vi skulle lage oss en boks av kroppen vår, for det ville så absolutt ikke min kropp (hvordan var din boks Mari?), og da kjenner jeg at jeg sliter mer med å ikke tenke meg bort. 

Det var heller ingen sang i slutten av økten, kun en oppfordring. Vi ble oppfordret til å være takknemlige, sette pris på de rundt oss. Det syntes jeg var en flott gest, og en fin avrunding..

<3 T