9 år - hurra

 

God lørdag. Jeg skal straks komme meg ned til sentrum for å delta på Not For Sale markeringen (trykk her for å lese mer) for å prøve å bevistgjøre enda flere mennesker om Human Trafficing- eller det moderne slaveri som det så fint heter på norsk. I den anledning synes jeg det passet å gratulere organisasjonen A21 med 9 årsjubileum. Tenk at de nå i 9 år har jobbet for å bekjempe det moderne slaveri. Veien de har lagt ut på er hard og kronglete, men de har ikke gitt opp. I løpet av disse årene har de gitt friheten tilbake til utrolig mange mennesker.  

FRIHET - det er vårt mål for alle mennesker
— A21

Gjennom bevisstgjøring og etterforskning jobber de for en verden uten slaveri. I 9 år nå har de gjort alt de kan for å bidra til å sette mennesker i frihet. Mange spør hvorfor? Og ser du på statistikkene og bruker sunn fornuft så virker det umulig. Men for A21 er ikke nummeret av mennesker som lever som slaver kun et tall, alle har et navn alle har en identitet. Seieren og gleden for å redde en person er så ufattelig stor og så utrolig viktig.  

Det er veldig vanskelig å beskrive med ord, så jeg legger ved en film der de selv forklarer hva som er deres drivkraft. 

Så igjen, gratulere med jubileumet A21. Dere gjør en så ufattelig god jobb, og jeg er så glad for at jeg kan være en del av det dere gjør. Jeg låner litt inspirasjon fra Trump og sier: 

Make the world great again!

<3 T