Ny oppdagelse

 

En og en halv dag igjen, så er det hjemreise grytidlig lørdag morgen, eller alt for sent fredags kveld, alt etter hvordan du ser på det. Flyet går kvart over 7 om morgenen, så tidspunktet for opplukking av bussen kommer nok til å være til et umenneskelig tidspunkt. Dette er egentlig så sykt latterlig, og typisk meg. Istedenfor å nyte de siste dagene jeg har igjen her i paradis, så teller jeg ned og tenker at nå er det snart over og ut for denne gang. Men men, sånn er det, ikke noe å gjøre med det. En ting er iallefall sikkert, og det er at jeg kommer til å savne denne tilværelsen når jeg kommer hjem. Få servert frokost, lunsj og middag og ikke minst å sitte her på terrassen med solbriller på og nyte sjøutsikt i bikini. Amen. 

Vi er iallefall kommet til torsdag, uansett om jeg vil eller ei, og den siste hardøkten for turen er idag. Egentlig skulle jeg kjøre et testløp på 10 km idag, men på grunn av så mange folk over alt blir det ikke reelt uansett, så det blir bare (akkurat som det er bare, det er grusomt nok) 10 km løp på terskel. Huff.. Grusomt. 

Igår kveld gjorde jeg en ny oppdagelse. Jeg skulle bare ut på en liten daffetur, da jeg forvillet meg langt oppe i fjellet på en sti. Opp og ned, steiner og sand, utrolig hardt og helt ufattelig gøy. Jeg har aldri blitt bitt av den terrengløpbasillen, men jeg tror faktisk at jeg ble frelst igår (!), det gav faktisk mersmak. Så nå må jeg finne meg et terrengløp jeg vil delta på også!

Nå skal jeg nyte den nest siste dagen her, til det fulle :)  

<3 T