Fiskå IF

 

Dette er så utrolig gøy. Jeg har bestemt meg for hvem jeg skal representere når jeg løper. Det er avgjort. Jeg skal rett og slett representere barndomsklubben min FIF, Fiskå IF. Jeg føler meg litt nasjonalromantisk, eller rettere sagt, jeg føler jeg lever i nasjonalromantikken (jeg aner ikke hvordan jeg skal skrive det, men jeg tror dere forstår hva jeg mener). Jeg går tilbake til røttene, der det hele startet. For det var her jeg spilt fotball sammen med gutta fra jeg var helt liten. Det var her jeg hang i trærne og ropte heiarop på hver eneste kamp. Det var her jeg brukte alle pengene mine i kiosken.

Som du merker, det er her hjertet mitt bor

Det var under en trening på FIF jeg satte mitt første mål i livet, og det var å være første kvinnelige fotballspiller på Arsenal sitt herrelag!
— Therese 8 år

Jeg har vært så privilegert å fått tilbud fra andre friidrettsklubber i Stavanger. Og ja, jeg tror faktisk ikke at det finnes noe som er mer motiverende enn å høre at klubber ønsker deg. Men når FIF ønsket et samarbeid. Når FIF sa at de ville søke om friidretsslisens kun for meg, så var valget utrolig lett. 

Dette blir så gøy. Med fare for å gjenta meg alt for mye, dette blir så utrolig gøy!!!!

<3 T

Beklager dårlig kvalitet, men det er ikke tatt igår.

Beklager dårlig kvalitet, men det er ikke tatt igår.