Snart rolig uke!

 

Søndag ass. Idag skriver jeg faktisk oppsummeringen av ukens treningsøkter før jeg har gjennomført den siste, men jeg lover å gjøre den. En rolig 10 km står på planen, men jeg venter bare på at temperaturen skal ta et lite jafs oppover. Jeg klager ikke på de blå gradene vi har fått oss, men jeg bare venter på at de røde skal vise seg før jeg snører joggeskoa. 

Idag hedres mamma <3

Idag hedres mamma <3

Den andre av to mengdeuker er gjennomført, og væreguden har virkelig vært snill mot oss. Hadde ønsket at vinden hadde vert av litt mindre styrke, men det er bare bagateller. 

Uken starte med et brak, et bra brak. Mandagens løpeøkt gikk på skinner, og jeg fikk gjennomført ukens første styrkeøkt. High five for en god start. Tirsdagen blir alltid påvirket av treningsresultatet fra dagen før, så denne uken var det tommel opp. Intervallene var harde, men som alltid, er det verdens beste følelse etterpå. På onsdag kjente jeg tirsdagens intervaller i beina når jeg løp dagens økt. Jeg var ikke tung, men jeg hadde ikke det ekstra giret og spruten. Men sånn skal det jo være. Men en glede der var at jeg fikk inn ukens andre styrkeøkt, og kunne slippe å ha det hengende over meg resten av uken! 

Torsdagen kom, og en ny intervalløkt stod for tur. Motivasjonen og gleden var faktisk til stede, og jeg og Ester fikk kjørt en veldig god økt. Overraskende bra i bena hele økten til å ha motbakkeintervaller, men det er deilig når du skal ligge på terskel, og ikke så mye høyere. 

Så kom fredagen og en rolig treningsdag. Dette var nok den tyngste dagen min denne uken, og jeg jobbet virkelig for å komme meg ut. Jeg satt i sofaen fullt påkledd med joggeskoa snurret på i minst en time, men kom meg ut til slutt. Igår byttet jeg treningsøkt med dagens økt, og hadde en god langkjøring med Morten. Da jogget vi i sol og snø rundt Hafsfjord. Det var terapi for sjelen

Alt i alt, en veldig god uke. Litt opp og ned, men dalene var absolutt ikke så lave som de ofte blir. 

Forresten, det er jo morsdag, og det må nevnes.

Mamma, du e verdens beste mor, og det vett du. Love you big time!
&lt;3

<3

Nå nærmer det seg løpetur her, og neste uke er det rolig uke, jibbi. Hasta La Vista.. 

<3 T