Sri Lanka for søren!!!

 

Utenom idrett og familie så står reising helt i toppen av hva jeg elsker. Helst steder jeg ikke har vert, og helst steder der det er minimalt med turister. Det å få oppleve andre kulturer er noe jeg setter virkelig pris på. Smake lokal mat, handle i små lokale butikker og prøve å passe inn så godt jeg bare kan i lokalsamfunnet. Det er så gøy å se hvor like vi mennesker er samtidig så vi er så utrolig ulike. Hvordan vi er født og oppvokst på samme tid, men vi blir så forskjellige. Hvor stort skille det er på min barndom kontra deres barndom.  

Nicaragua

Nicaragua

Dette er en av grunnene til at jeg har meldt meg på Ultramaraton Sri Lanka i oktober. Sri Lanka og India har lenge stått på listen av steder jeg vil (eller skal) dra, så når jeg kunne kombinere det med å gjøre veldedighet og løpe, da hadde jeg jo en kjempe god grunn til å komme meg avgårde. Bare dra avsted! 

Hvorfor Ultramaraton og ikke Maraton (siden det er det jeg satser på) tenker du kanskje?! Hovedgrunnen er rett og slett for å slippe presset jeg bygger opp rundt meg selv, og fordi det er litt for tett opp mot Berlin Maraton (litt for liten restitusjonstid). Hadde jeg meldt meg på maraton eller halvmaraton hadde jeg brydd meg om sluttiden, jeg måtte slått mine tidligere tider. Men ultramaraton er noe nytt, så målet er å gjennomføre

Nicaragua

Nicaragua

Som dere sikkert har fått en liten anelse om, så prøver jeg å gjøre en forskjell der jeg kan, og det ønsker jeg også her. På Sri Lanka er et av de største problemene at befolkningen blir forfulgt og drept for hva de tror på og hva de ytrer. Jeg skal samle inn 100 000 kr som går ene og alene til å hjelpe disse menneskene. Vil du være med å hjelpe, så hadde jeg blitt utrolig takknemlig, men absolutt ingen tvang. Send en SMS med "Muskathlon 10" til 2160, og du vil bli trukket 200 kr. 

Jeg gleder meg utrolig mye til denne opplevelsen, og jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere dere her med bilder og ikke minst følelser underveis og etter.

Etter løpet tenker jeg å bli igjen å utforske mer av øyen, eller landet er kanskje rettere å si?! Åååå, sommerfugler i magen og alt det der. Glede glede glede!

<3 T