Splittelse i gruppen

 

Hei Norge. Dag to er startet, og vi er enda med godt mot, og kroppene fungerer bra. Igår kveld prøvde jeg meg på litt dansing her på hotellet, men fikk ikke noe napp av den eldre garde. Enten så satt de litt for godt de der mannfolka, eller så var jeg rett og slett ikke interessant nok. Jeg skal ikke bruke så mye energi på å finne ut om det var det ene eller det andre som slo feil, men jeg skal prøve meg igjen ikveld. Det er rett og slett umulig å ikke danse når du hører disse glade tonene som pryder hele første etasje. Kyrre var litt skeptisk til at det var en damestemme som sang mens det kun var en mann med en gitar på scenen, men la oss ikke ødelegge stemningen av sånne små bagateller. 

Første økt for dagen gjennomført

Første økt for dagen gjennomført

Det er mandag og tid for å starte en ny uke. Jeg håper mange av dere starter uken med en styrkeøkt, eller kanskje en skitur for de som har vinterferie. Vi kjørte en liten styrkeøkt igår, så jeg tuller litt med rutinene mine denne uken, men håper ikke det skal få konsekvenser når jeg kommer hjem.

Idag splittet jeg og Kyrre lag på den første økta, da Kyrre må få inn litt sykling og svømming i tillegg til løpingen. Jeg startet dagen med en lett 10 km løpetur langs promenaden, mens Kyrre plasket i et basseng. Nå skal batteriene lades før vi skal ut å løpe igjen når kvelden nærmer seg. Jeg har forhørte meg litt om fjellene rundt her, så idag skal de utforskes. 

Stemningsrapport fra morgenturen

Stemningsrapport fra morgenturen

Ha en fin start på uken. 

<3 T