Løpekveld - på let etter løpsglede?

 

Dette er så sykt gøy, jeg gleder meg veldig. Nå på onsdag (22 mars) skal nemlig jeg sammen med mine samarbeidspartnere arrangere noe vi kaller Løpekveld. Dette er et arrangement for deg som løper, trener, ikke trener, ønsker å trene, kun vil utnytte tilbudene i butikken eller rett og slett bare er nysgjerrig. Sport 1 på Jørpeland åpner dørene for alle som vil fra klokken 17.30-20. Det vil bli faglig påfyll fra Leif Inge Tjelta (som har vært landslagstrener i langdistanseløping i mange år) om hva som er viktig for å få bedre utholdenhet. Det vil være representanter fra Fokus Naprapatklinikk Jørpeland tilstede, som både gir tips til skadeforebyggende øvelser og kan ta en sjekk av deg viss du kjenner på noe (har med seg en benk). De vil også gi alle som booker time hos dem denne dagen 20% på behandlingen. Og ikke minst, hva er ikke mer motiverende enn nytt treningstøy? Eller hva er ikke viktigere enn gode løpesko? Du får nemlig fine priser i butikken. 

Alle som kommer får en gratis t-skjorte
En heldig vinner stikker av med en Suunto treningsklokke
30% på et valgfritt par løpesko
20% på alt av treningsklær

Håper å se akkurat deg der, snakkes :)

<3 T

 
Therese NordbøComment