Uken som har gått

 

Enda en uke har gått, eller den har egentlig ikke gått den har rett og slett flydd avsted. Jeg er inne i mengdeuke nummer en av to, og jeg føler virkelig kroppen responderer bra. Treningsmotivasjonen min har også fått en boost denne uken, og ingenting er bedre (utenom torsdagen da, men den fortalte jeg jo så fint om på fredag, og nå er den glemt). Akkurat denne boosten kan komme av så mye, men jeg tror det rett og slett er på grunn av dere, og alle de oppløftende og fine kommentarene jeg har fått på bloggen. Jeg velger å dra frem spesielt dette innlegget om seieren min i Hellas som et høydepunkt. Jeg ble helt satt ut og rørt av alle de fine kommentarene jeg fikk. Men nok sippesnakk.. 

Som sagt så har dette vert en mengdeuke, som vil si at jeg ikke har hatt noen fridager. Belastningen/intensiteten på øktene varierer jo veldig, noe som må til når du trener så mye. Jeg har kjørt to relativt tøffe intervalløkter og en god langkjøring på 20 km idag. Ellers har det bare vert mellomdistanseøkter med lavt tempo. 

Jeg har fått inn 3 styrkeøkter, men det tilsvarer kun 2. Første økten kjørte jeg hele programmet, men den andre økten delte jeg i to, som vil si at tilsammen på to dager trente jeg hele programmet som egentlig er beregnet til en dag. Men sånn er det.. Ikke alltid energi strekker til. Men jeg sier meg fornøyd. 

Igår hadde jeg en rolig løpetur på 10 km etterfulgt av litt spensttrening. Jeg har ikke kjørt så mye spenst siden jeg sluttet med håndball, så jeg tar et lite steg om gangen her. Målet er å få inn en liten økt i uken, og øke gradvis. Jeg tenkte å dele spenstprogrammet mitt med dere om ikke så lenge. Det eneste du trenger er en trapp og en god oppvarming :) Det er gøy, litt som en lek

Neste uke blir det enda en mengdeuke, så resten av dagen idag skal jeg bare lade batteriene og kose meg med masse kjekke folk! 

Nyt søndagen!

<3 T