Treningsleir

 

Om nøyaktig 1 uke sier jeg og Kyrre og Birger hasta la vista, for vi drar nemlig på treningsleir. Det skal bli så utrolig deilig å kun fokusere på trening, mat og hvile (og hvem prøver jeg å lure, selvfølgelig å få litt farge på denne blå kroppen min)! Tenk å kun trenge en shorts og en singlet når jeg skal ut på løpetur, forhåpentligvis. Slippe å tenke på hansker og pannebånd, og slippe å bli ledd av når jeg løper i boblejakke (takk Morten) for jeg er for lat til å kle på meg plagg på plagg. Jeg er egentlig et vinterdyr, men etter at jeg begynte å løpe så kjenner jeg at alt er mye lettere og mindre stress på våren. Jo mindre klær jo bedre, viss jeg får lov å si det?! 

Reisen går til Gran Canaria, nærmere bestemt Playa del Inglès (søren, feil vei på streken over e-en, beklager). Her skal vi legge ned basen for et kjempe resultat i London i slutten av april. Jeg vil tro at det til tider kommer til å bli grusomt, men veldig viktig for oppkjøringen min. På hotellet vårt er det både treningsrom og gruppetimer, så jeg håper jeg både får kjørt en del styrke og strukket litt på kroppen på en yogatime eller to. Dessverre (eller det er vell bra, eller grusomt og bra på samme tid) er det en friidrettsbane rett ved, så jeg får nok løpt noen tusen runder på den også i løpet av ferien, eller treningsleiren som det heter! Utenom noen intervaller på bane blir det løping i fjellene og på stranden. Når jeg lukker øynene nå så er jeg der faktisk allerede, og jeg klager ikke!

Hva og hvordan vi trener vet jeg ikke enda, men jeg tar selvfølgelig med meg dere, og prøver å spre både sol, varme og treningsglede fra sør. 

<3 T