Aktivitet til folket

 

Ny fredag og ny utfordring. I helgen har jeg helt fri fra all trening, både på lørdag og søndag. Det er ganske uvant, og det er stor fare for at jeg kommer til å gå på veggene, men jeg får fokusere på arbeidsoppgavene jeg har fått denne uken, nemlig restitusjon.

Som sagt, idag er det igjen klart for ny helgeutfordring. Aktivitet til folket, sier jeg så fint med et smil. Idag vil jeg slå et slag for vår alles kjære 4x4min. Mange treningstrender har kommet og gått, og enda flere kommer til å komme og gå. Men er det noe som forblir, så er det akkurat denne type intervaller. Mange har forsket mye på nettopp å finne en effektiv og god treningsform som lover rask og sikker fremgang, og her scorer alltid 4 minutterne høyt. Jeg personlig sverger alltid til disse viss jeg selv skal velge intervallform. Jeg elsker at det kun er snakk om 4 stykker!

Start med å varme godt opp i 10-15 min
Løp/Gå rakst i 4 min
Gå rolig i 2 min
Løp/Gå rakst i 4 min
Gå rolig i 2 min
Løp/Gå rakst i 4 min
Gå rolig i 2 min
Løp/Gå rakst i 4 min
Jogg/gå ned i 10-15 min
Olalaaa, ferdig trent!

Husk at du ikke skal føle at du dør etter hver intervall. Du skal klare å holde samme intensitet på alle 4 intervallene uten å stivne. 

Lykke til og god helg :) 

<3 T