2018

Nå nærmer det seg jul og starten på et nytt år. 2017 har vært et fint år for meg, egentlig bedre enn fint, fantastisk er kanskje mer beskrivende. Jeg har fått opplevd mye, kroppen har respondert bra og jeg kan ikke klage. Målene jeg satt har jeg nådd, så nå er det bare å jobbe videre og se fremover.

21105585_1655516804481566_5345517764300468977_n.jpg

Jeg satt lenge i tenkeboksen, på hva jeg skulle gjøre neste år. Skulle jeg fortsette satsingen, skulle jeg trene som normale mennesker eller skulle jeg kaste meg ut på noe helt nytt. Noe jeg aldri før har gjort?! Når jeg snakker med folk som kaster seg ut i det ukjente blir jeg så inspirert og så imponert. I tillegg har jeg denne håndballen som jeg også savner til tider, men det går ikke an å gjøre alt. For jeg vet at kroppen må restitueres, jobben krever sitt og familien & venner har jeg også lyst å se. 

I totusenogatten vil jeg jobbe mot et hovedmål, og det er et maraton i september/oktober. Hvilket det blir er enda uvisst, men jeg har et par som jeg vurderer. Som opptrening til dette skal jeg delta i en del 8-10 km løp for å få opp fart og to halvmaraton for å få konkurransetrening. I tillegg reiser jeg sammen med to kompiser til Brasil, nærmere bestemt Rio, i mai for å løpe Wings For Life der. Wings For Life er det kuleste konseptet og løpet jeg vet om. For det første løper du for de som ikke selv kan løpe, og for det andre så løper du ikke til mål, det er målet som tar deg igjen.

Kort oppsummert, det kommer til å bli et kjekt og innholdsrikt år!

I tradisjon tro har jeg også funnet meg et veldedeighetsprosjekt jeg skal støtte det kommende året, og det gleder jeg meg til å presentere for dere i januar :) 

Ha en fin førjulstid :) 

<3 T

Therese NordbøComment