På'an igjen

Igår smalt det. Startsignalet gikk. Jeg rettet ryggen, løftet blikket og begynte å se fremover. Oppkjøringen til 2018 sesongen har nå startet. Det har vært deilig å hatt en hverdag hvor treningen ikke er midtpunktet. Hvor jeg ikke har måttet planlegge alt ut fra hva som står på treningsplanen, men heller planlagt trening ut fra hva jeg ønsker å gjøre og hva de jeg trener med skal og vil gjøre. For meg er dette annerledes, men for deg er det kanskje normalt. Jeg føler litt at jeg har hatt sommerferie, en lærers sommerferie. Utrolig deilig i starten, men så går man litt lei i slutten, og vil egentlig tilbake til normalen igjen, for det er jammen meg deilig å kjøre på igjen, og være igang. Det startet brutalt, med seksten femhundremeterintervaller. Jeg var supermotivert når jeg gikk til trening, men munnen gikk plutselig nedover når jeg hadde gjort 4 stykker og ikke var halvveis. Det var ikke det at det var så utrolig tungt, det var mer at jeg ikke er vandt med denne type trening lenger, men jeg gjennomførte, og jeg endte opp med et smil og verdens beste mestringsfølelse. 

12746464_10156573343895525_1225673412_n.jpg

Hva nå? Hva skjer? Daglig får jeg spørsmålet om hva jeg sikter mot nå. Hva er målet videre? Helt ærlig, jeg vet ikke. Jeg vet ikke hva jeg vil, når jeg vil, om jeg vil. Men jeg vet at jeg trives med dette opplegget. At jeg synes det er gøy å løpe, det er gøy med systematisk trening. Jeg har et møte med Ingrid neste uke, så da håper jeg å bli litt klokere. Håper hun kan finne frem til hva jeg vil og ønsker, og at vi sammen kan legge en masterplan. Men enn så lenge så koser jeg meg bare med å følge programmet mitt. Denne grunnmuren jeg bygger opp nå er godt for meg uansett hva jeg velger å gjøre videre.. 

Idag startet jeg dagen med en kjekk styrkeøkt. Jeg har tidligere sagt at jeg skal prøve å få inn 2-3 styrkeøkter i uken, og enn så lenge så går det temmelig godt. De er ikke lange, men de blir gjennomført. På dagens økt gjorde jeg rett å slett akkurat det jeg ønsket. Lystbetont trening er absolutt det som trigger meg mest, og det som får meg til å gjennomføre disse styrkeøktene. Jeg tenkte jeg kunne dele den med dere en dag, viss andre også trenger et spark bak når det gjeller styrketrening :) Ikveld blir det løpetur med Ester, krysser fingrene for minusgrader og null vind, det er så absolutt det beste jeg vet.

Wohoo, godt å være tilbake, snakkes :)

<3 T

Therese NordbøComment