Lystbetont styrketrening

Hei og hopp. Da er vi halvveis i uken, og snart i desember. Juletreet mitt har snart vært oppe en uke allerede, så jeg ringte julen inn litt tidlig i år. Men sånn er det, viktig å kose seg med det man kan. Igår (se her) nevnte jeg at jeg kjørte en relativt kjekk styrketrening. Jeg dro ned til Fresh uten hverken planer eller tanker om hvordan styrketreningen min skulle være. Det eneste jeg visste var at jeg skulle kjøre gjennom hele kroppen og kose meg. Og tro det eller ei, det ble kos. I 35-40 effektive minutter holdt jeg på, og første styrkøkt var i boks. Jeg tenkte å dele den med dere, så får dere se om dere vil kjøre gjennom den eller lage deres egen vri. 

IMG_1419.JPG

A. 4x4 eksplosive frontbøy (rolig ned og raskt opp)
B. 4x120 risthopp
3x8 militærpress
4x4 markløft
3x8 benkpress
3x12 sidehev per side med vektskive

Her er det absolutt ingen hokus pokus, kun gode gammeldagse basice styrkeøvelser. Jeg personlig synes at når det kommer til styrketrening så er det enkleste det beste.

Som jeg har nevnt tusen ganger før, men nevner igjen, så betyr A og B foran øvelsene at øvelse A skal gjøres etterfulgt av øvelse B før du tar pause. Ingen pause mellom øvelse A og B men en god pause etterpå. 

Kos deg med litt løfting, det er viktigere enn vi tror :) 

<3 T

Therese NordbøComment